Premium Membership

A subscription to Asterion is generally not required to view forecasts without restrictions. The only benefit of a Premium membership is the removal of all the ads that aren't too many anyway, and of course support for the development team , the ingenious people who made Asterion :)
Payment is made by general payment slip.


Plaćanje općom uplatnicom (po narudžbi)

Proces kupnje pretplate na Asterion općom uplatnicom, odnosno narudžbom, također je prilično jednostavan. Klikom na gumb "Izradi narudžbu" (strelica ukazuje na gumb) sustav vas vodi na stranice za izradu online narudžbe.
Nakon odabira željenog modela, automatski se izrađuje narudžba sa svim podacima za plaćanje i prikazuje na ekranu. Narudžbu prihvaćate klikom na gumb "Potvrdi", nakon čega će ista biti poslana na vašu email adresu. Po zaprimljenoj narudžbi na naš bankovni račun izvršite uplatu općom uplatnicom ili internet bankarstvom. Kao poziv na broj navedite broj narudžbe. Odabrani model pretplate se automatski uključuje nakon što je uplata vidljiva na našem računu što je obično jedan radni dan nakon plaćanja.

Za uplatu općom uplatnicom potrebno se je registrirati!